Известие

Collapse
No announcement yet.

Откачен датчик, давайте идеи от къде е.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    Тя ако палеше без него, за какво ще го слагат?!?
    Ами незнам колата си палеше и след това спря, но не напълно върти но като свети лампата на дюзата и не пали след това връщам ключа и пак на контакт и ако изгасне лампата колата пали.Сега в момента датчика е откачен и колата пали и върви нормално.Може би има поставен друг датчик там, но на този има жица,ако има друг как ще беде закачен.Утре ще проверя какво точно има там и ще пиша.

Comment

Я виж да нямаш друг по хубав на място обаче
      sigpic
      Alfa 164 2.0 TS ................Fiat Stilo 1.9JTD
      Alfa 156 SW 1.9 JTD ........Fiat Tipo 1.9 TD

Comment

По каталожния номер на датчика а и видно това си е инпулсния датчик на коляновия вал. Няма как колата да запали ако не е закачен. Колега, провери дали изобщо е закачен тоя - кабела му е малко дългичък и куплунга му е под помппата за високо налягане.
        Наи вероятно има закачен втори такъв и не са махнали тоя
        Работата стана малко като в досиетата Х
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от petar_taskov Покажи съобщение
          Кога е изпаднал?
          Ами незнам кога е изпаднал и дали въобще е изпаднал или нарочно е свален,защото беше вдигнат нагоре към горивния филтър и там затиснат между два снопа кабели.А отвора не съм го видял още къде е, защото нямах канал на расположение.Утре ще проверя и да ли има нещо друго на мястото на този датчик.Днеска еи така погледнах да ли няма нещо страно и затова колата да не иска да пали и видях този датчик.[/QUOTE]
          Най вероятно са го сме сменили и този са го оставили да виси... Кабела минава през 3 щипки и да ги отвориш ти трябва комплект нокти и 1 час време...
          Домързяло ги е...
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Колеги днеска установих,че този датчик просто си стои там откачен е, но някой го е мързяло да го махне.На негово място си има закачен друг.А това че не искаше да пали мисля,че е от нафтата която бях зарадил на Лукойл.Зарадих на Еко и досега не съм имал проблеми с паленето дано и да нямам.Благодаря на всеки за препоръките и коментарите.

Comment

Working...
            X